Halonen yhdistäisi osan siviili- ja sotilaspalveluksesta

Presidentti Tarja Halonen haluaisi kehittää asevelvollisuutta niin, että sotilas- ja siviilipalveluksen alkuosassa olisi molemmille yhteisiä koulutusjaksoja. Halonen sanoi maanantaina maanpuolustuskurssin avajaisissa Helsingissä, että kansainväliset ja kansalliset uhkakuvat ovat sellaisia, että voisi olla hyödyllistä yhdistää esimerkiksi alkuvaiheessa koulutusjaksoja, joiden jälkeen sotilas- ja siviilipalvelujaksot eriytyisivät.

Yleisen asevelvollisuuden kehittämistä mietitään parhaillaan selvitysryhmässä. STT

One Response to “Halonen yhdistäisi osan siviili- ja sotilaspalveluksesta”

  1. Neva Says:

    http://areena.yle.fi/video/725881 Ajankohtainen kakkonen – Kansalaispalvelu esillä kohdassa 32 min. Video poistuu Areenalta 4.3.2010

Leave a Reply